Strašná nádhera - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2012)
Nová kniha povídek známé spisovatelky, scénáristky a moderátorky vypráví o tom, že touha po lásce nesouvisí s věkem. Pořád totiž platí, že láska je ze všeho nejdůležitější, a že když se v mužských očích náhodou objeví jiskra, je neodpustitelným hříchem ji zdusit!