V co věříš? : náboženství a víra v dnešním světě - Míčková, Klára (Slovart, 2013)
Tato kniha zkoumá všechny hlavní směry víry - jejich podstatu a účel - i to, jak víra ovlivňuje lidské bytí a způsob života. pokládá mnoho otázek o náboženství samotném a zabývá se tématy od víry domorodců přes dnešní duchovní všehochuť až po neustálé spory mezi náboženstvím a vědou.