Domácí sušení : ovoce, zelenina, houby, ovocné a zeleninové placky, bylinky, maso a ryby /

Návody na sušení ovoce, zeleniny, hub, masa, ryb, bylinek, pečiva, těstovin, sýrů a více než 250 zajímavých receptů.

Hlavní autor: Havlů, Karina, 1951-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Brázda, 2008
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Osvědčené recepty
Témata:
On-line přístup: Obsah
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Internet

Obsah

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
320700156258 156258 641 (neuvedeno) Dostupné 7x