Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl /

Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi spolupracující věda lžou a záměrně bagatelizují či zastírají problémy, které aktuální potraviny přinášejí. Co jsou to tuky? Co se skrývá za jejich str...

Celý popis

Hlavní autor: Fořt, Petr, 1946-
Další autoři: Mach, Ivan, 1952-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : BizBooks, 2014
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 613
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře