Škola živé stravy : [vitariánství jako cesta] /
Vitariánství je životní směr, ve kterém je stravování založeno na konzumaci pouze tepelně neupravovaných, syrových - živých potravin, tj. zeleniny, ovoce, ořechů, semínek a bylin.
Hlavní autor: | Hýžová, Anna |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Hradec Králové :
A. Hýžová,
2013
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01602nam a2200397 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 136785 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20181010064953.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 131218s2013 xr a e f 000 0 cze | ||
020 | |a 9788026053255 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
041 | |a cze | ||
044 | |a xr |c CZ | ||
072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Lidské zdraví |2 Konspekt |9 14 | |
080 | 1 | |a 613 |2 MRF | |
080 | 1 | |a 13 |2 MRF | |
100 | 1 | |a Hýžová, Anna |7 jx20120110006 |4 aut |4 pht | |
245 | 1 | 0 | |a Škola živé stravy : |b [vitariánství jako cesta] / |c Anna Hýžová |
246 | 1 | |i Název na rubu tit. s.: |a Škola živé stravy - vitariánství jako cesta | |
246 | 3 | 0 | |a Vitariánství jako cesta |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Hradec Králové : |b A. Hýžová, |c 2013 | ||
300 | |a 216 s. : |b barev. il. ; |c 15 x 21 cm | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
520 | |a Vitariánství je životní směr, ve kterém je stravování založeno na konzumaci pouze tepelně neupravovaných, syrových - živých potravin, tj. zeleniny, ovoce, ořechů, semínek a bylin. | ||
650 | 0 | 7 | |a zdravá výživa |7 ph127589 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a výživa člověka |7 ph127487 |x duchovní aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a vitariánství |7 ph802705 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a syrová strava |7 ph214640 |2 czenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
910 | |a SVG502 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 136785 | ||
993 | |0 0 |1 320700169562 |2 ddc |4 0 |6 613_000000000000000 |7 0 |9 172183 |a 79.00 |b 0 |c 169191 |d 2018-10-10 |f DOSP |g 613 |h 205.00 |i 76 |l DOSP |m 5 |r 2023-07-11 |s 2019-07-31 |t 5 |w 2018-10-10 |y KN |z NF |