Cover not available
Hodnocení knihy Náhled e-knihy:

Epub
Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit e-knihu?

Kuchařka pod párou /

Fotografická publikace receptů na přípravu lákavých a chutných jídel uvařených v páře.

Hlavní autor: Kuntzmannová, Miroslava, 1950-
Médium: Elektronická kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Jota, 2013
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Fotografická publikace receptů na přípravu lákavých a chutných jídel uvařených v páře.
Vaření v páře je tradiční, jednoduchý a zdravý způsob přípravy jídla. Autorka poskytuje v úvodu rady, jak si při tomto vaření počínat a spoustu předpisů na pokrmy ze zeleniny, z různých druhů masa i ryb, přílohy, omáčky a dezerty.
Popis jednotky: Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 155 s. : barev. il. ; 26 cm
ISBN: 978-80-7462-420-9