Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /

Publikace zkoumá zvláštní vlastnosti pokrmů a nápojů, snaží se srozumitelně vysvětlit, co je z pohledu chemika jejich příčinou. Věnuje se zejména organické chemii. Organické sloučeniny jsou odpovědné za chuť i vůni jídel a nápojů, které pravidelně konzumujeme. Stručný přehled potřebných chemických p...

Celý popis

Hlavní autor: Brunning, Andy
Další autoři: Somogyi, Petr
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2019
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 613
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
320700182530 173537 613 (neuvedeno) Dostupné 2x