Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /
Publikace zkoumá zvláštní vlastnosti pokrmů a nápojů, snaží se srozumitelně vysvětlit, co je z pohledu chemika jejich příčinou. Věnuje se zejména organické chemii. Organické sloučeniny jsou odpovědné za chuť i vůni jídel a nápojů, které pravidelně konzumujeme. Stručný přehled potřebných chemických p...
Hlavní autor: | Brunning, Andy |
---|---|
Další autoři: | Somogyi, Petr |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2019
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!